Hallo, welkom op mijn site.

Hoewel kunst in mijn genen zit heb ik door omstandigheden me daar lang van afzijdig gehouden. Ik heb me daarentegen breed geschoold en veel bezig gehouden met mensen begeleiden vanuit ervaringsdeskundigheid en mensen begeleid als buddy. Daarnaast  heb ik veel met en in dienst van dieren gewerkt als bv vrijwilliger op de dierenambulance (10 jaar) en jaren op pedagogische therapeutische manege de Eenhoorn en opvang en resocialisatie van verwilderde katten en kittens voor de dierenbescherming en andere dieren(rechten)organisaties als werkgroeplid. Hoewel het helpen van mens en dier nu in wat mindere mate voorkomt, doe ik dat nog steeds met veel plezier.
Sinds 2014 ben ik qua kunst weer begonnen met abstracte eenvoudige vlakverdeling en kleurcomposities met diverse materialen.

In 2015 heb ik de opleiding numerologie afgemaakt (, ben gecertificeerd) en ben begonnen persoonlijke geboorte- en sterfdag mandala’s te maken en numeroscopische consulten te geven. Verder creëer ik van alles op bestelling met gebruik van allerlei materialen. Zo ontstonden ook muurschilderingen op aanvraag, of geboortemandala’s die men zelf kan inkleuren en eenvoudige teken- en schilderlessen. Ik volg soms korte cursussen, maar kijk graag rond voor inspiratie waardoor ik me kan blijven ontwikkelen. Verder heb ik mij in 2016 zelf aangeleerd professionele websites, flyers, posters, web shops en online leerplatformen te maken, wat ik ook aanbied als dienst.

Sinds mei 2017 kon ik bij toeval mijn interesse in stenen en de bewerking daarvan wat meer ruimte geven, wat een zeer aangename aanvulling is. Het creëren in drie dimensies heeft ook een meditatieve uitwerking. Ik ben zelf diverse cursussen aan het ontwikkelen en heb me daarnaast in 2017 officieel geschoold en ben ik internationaal gecertificeerd als lachyogaleider en geef ik daar lessen en workshops in.

In 2018 ben ik afgestudeerd en gediplomeerd als Lachtherapeute en werk ik met NLP en hypnose in sessies.

Bezoek ook eens mijn websites: www.lachyoga-zutphen.nl en www.terugnaarjebron.nl .

Verder schrijf en maak ik muziek, schrijf one-liners en (visuele) taal-grappen en ben ik bezig met een kinderboek wat ook voor volwassenen is. Het gaat over zware thema’s zoals winterdepressie, verzamelwoede, racisme, pesten, ziekte, zelfverloochening en negatieve emoties. Maar er is altijd een hoog moraal in elk sprookjes-gedicht en soms ook wat humor. Omdat het over dieren gaat en het in de meeste gevallen helemaal goed komt is het daarom (, met leuke illustraties natuurlijk,) ook geschikt voor kinderen.

Begin 2019 startte ik mijn werk in spirituele conceptstore Zuiver Geluk, wat naast verkoop van hun en mijn producten ook een mooi podium is voor sessies, consulten en workshps die ik aanbied.

In 2020 ben ik begonnen met een nieuwe studie Mental Coaching en een cursus volgens de Progressive Mental Allignment methode.

Dus zoekt u een origineel en persoonlijk cadeau, of een leuke uitdaging,

dan bent u hier aan het juiste adres.

KUNST OP MAAT is voor ieder wat wils.

 

Reactieformulier