Over mij

Hallo, welkom op mijn site.

Hoewel kunst in mijn genen zit heb ik door omstandigheden me daar lang van afzijdig gehouden. Ik heb me daarentegen breed geschoold en veel bezig gehouden met mensen begeleiden vanuit ervaringsdeskundigheid en mensen begeleid als buddy. Daarnaast  heb ik veel met en in dienst van dieren gewerkt als bv vrijwilliger op de dierenambulance (10 jaar) en jaren op pedagogische therapeutische manege de Eenhoorn en opvang en resocialisatie van verwilderde katten en kittens voor de dierenbescherming en andere dieren(rechten)organisaties als werkgroeplid. Hoewel het helpen van mens en dier nu in wat mindere mate voorkomt, doe ik dat nog steeds met veel plezier.
Sinds 2014 ben ik qua kunst weer begonnen met abstracte eenvoudige vlakverdeling en kleurcomposities met diverse materialen.

In 2015 heb ik de opleiding numerologie afgemaakt (, ben gecertificeerd) en ben begonnen persoonlijke geboorte- en sterfdag mandala’s te maken en numeroscopische consulten te geven. Verder creëer ik van alles op bestelling met gebruik van allerlei materialen. Zo ontstonden ook muurschilderingen op aanvraag, of geboortemandala’s die men zelf kan inkleuren en eenvoudige teken- en schilderlessen. Ik volg soms korte cursussen, maar kijk graag rond voor inspiratie waardoor ik me kan blijven ontwikkelen. Verder heb ik mij in 2016 zelf aangeleerd professionele websites, flyers, posters, web shops en online leerplatformen te maken, wat ik ook aanbied als dienst.

Sinds mei 2017 kon ik bij toeval mijn interesse in stenen en de bewerking daarvan wat meer ruimte geven, wat een zeer aangename aanvulling is. Het creëren in drie dimensies heeft ook een meditatieve uitwerking. Op het moment ben ik zelf diverse cursussen aan het ontwikkelen en heb me daarnaast officieel geschoold in lachyoga en geef ik daar (,bij deze gecertificeerd, ) lessen en workshops in. Daarnaast ben ik in 2018 afgestudeerd als Lachtherapeute.

Verder schrijf en maak ik muziek, schrijf one-liners en (visuele) taal-grappen en ben ik (sinds 2018)  bezig met een kinderboek wat ook voor volwassenen is. Het gaat over zware thema’s zoals winterdepressie, verzamelwoede, racisme, pesten, ziekte, zelfverloochening en negatieve emoties. Maar er is altijd een hoog moraal in elk sprookjes-gedicht en soms ook wat humor. Omdat het over dieren gaat en het in de meeste gevallen helemaal goed komt is het daarom (, met leuke illustraties natuurlijk,) ook geschikt voor kinderen.

Dus zoekt u een origineel en persoonlijk cadeau, of een leuke uitdaging,

dan bent u hier aan het juiste adres.

KUNST OP MAAT is voor ieder wat wils.

 

Reactieformulier