> scroll voor uitleg van geboorte-, sterfdag- en evenement- mandala’s naar beneden <

(Bij een mandala naar keus krijgt u een gratis consult.)

 

Een geboorte mandala (of consult) vertelt niet alleen hoe een persoon (mens of dier) is, denkt, voelt en naar buiten treedt en werk en studie, maar kan ook uitleg geven en vragen beantwoorden over verschillende aspecten (in tijd) van iemands leven. Iedereen heeft een levensgetal wat hem/haar het hele leven beïnvloedt en de getallen beïnvloeden onderling ook elkaar. (Een geboorte mandala kan ook naar de spirit van een dier vertaald worden om zo meer inzicht te verkrijgen.) Binnenin de mandala kan een foto van de persoon worden geplaatst (dat is optioneel).Zie voor een uitgebreidere uitleg : numeroscopisch consult.

Een sterfdag mandala laat zien hoe de overledene het hiernamaals betreedt, wat het transitiegetal is en vertelt over de sterfdag dingen zoals over het denken en voelen. Dit kan voor de nabestaande(n) een helende werking hebben. (Ook kan deze mandala helderheid geven over de sterfdag van een mens of dier en vertaald worden.)  Binnenin de mandala kan een foto van de overledene worden geplaatst (dat is optioneel).

Een evenement mandala verteld over die ene speciale datum, (denk hierbij aan een huwelijk, een opening van een bedrijf, de start van iets nieuws of een afsluiting van een periode, enzovoort) de nummers kunnen veel vertellen en verduidelijken. Kracht en leerpunten.

 

Geboorte, sterfdag, en evenementen mandalas zijn te bestellen (via het contact formulier ) en worden in opdracht uitgevoerd, waarbij ik met de aflevering een uitleg geef of het inspreek en het u digitaal kan aanleveren.

Nieuw:    U kunt ook zelf uw geboorte- (sterfdag- of evenementen-) mandala leren ontwerpen, met alle symboliek, betekenis en kleurgebruik, waarbij ik u help. Dit kan ook op locatie. Voor meer info zie Individuele tekenles en begeleiding.

U kunt ook een mandala bestellen die u zelf kunt inkleuren, deze zet ik dan met potlood of fineliner op (naargelang wat u wilt). U kunt ook direct contact opnemen met eventuele vragen bij de contact-pagina.

De mandala’s zijn in alle maten op bestelling maakbaar

Een voltooide mandala komt met gratis consult.

Een mandala om zelf in te kleuren komt met numerologisch kleuradvies.

Materiaal:  kleurpotlood ( en eventueel ecoline, fineliner)/ Opgezet: met potlood of fineliner.

6 Reacties

 1. Henkiepenkie

  Afgelopen zondag (22-01-17) had ik een numeroscopisch consult bij Karuna. Ik vond het een helder verhaal. Karuna weet duidelijk waar ze over praat en ze kan alles wat ze vertelt op een begrijpelijke manier toelichten. Bedankt voor het numeroscopisch consult en de handvatten/inzichten die het me heeft gegeven. Aan ieder die dit leest… gewoon een keer doen!

  Antwoord
 2. Judith

  P.s.: het snelconsult was een duidelijke uitleg van cijfers en kleuren. Helemaal goed!

  Antwoord
 3. Judith

  Wat een geweldige ervaring om zo’n bijzondere tekening te krijgen! De kleuren vind ik mooi en het krijgt zeker een plekje in de woonkamer. In de bijbehorende uitleg werd mij precies verteld wat alles betekent en waar ik sta in het leven. Ik had niet verwacht dat er zo veel (eigenlijk alles) van zou kloppen. Bijzonder dat je levensgetallen zo veel te vertellen hebben voor de goede lezer. Karuna is een hele goede lezer en ze maakt er ook nog een echt kunstwerk bij.

  gr. Judith

  Antwoord
 4. Vera

  Wat een prachtige site; ik wil even kwijt dat de
  geboortemandala die je gemaakt hebt en de uitleg erbij heel kloppend en passend zijn; bijzonder om via deze invalshoek naar jezelf te kijken. En ik vind de mandala ook nog eens heel erg mooi! Complimenten voor jou Karuna!

  Antwoord
 5. Aurora

  Karuna, so impressed with your beautiful birth mandalas… didn’t know you were doing them.. enjoy your numerology course!

  Antwoord
 6. Lisa

  Geweldig Karuna wat een inspirerende site, vooral dat warme goud.
  Er kwamen tijdens de monumentendag al veel leuke posititeve reacties op je folder! Heel veel succes met je individuele tekenlessen.
  Amu

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate To»
Wilt u direct contact? App me hier!