U GAAT DIRECT NAAR EEN SPECIALISATIE
DOOR OP EEN BUTTON TE DRUKKEN

Lachtherapie/ Mind-reset

Met lachtherapie help ik u op een luchtige manier en vaak in 1 keer van een probleem af. Ik help u terug naar uw Bron, waarbij zelfredzaamheid en zelfhelend vermogen voorop staan. Ik richt me op kortdurende zorg, waarbij ik u direct functionele handvatten aanleer.

Het is ook niet per definitie nodig om over het probleem te praten om toch een goede sessie te hebben, dit kan al met een steekwoord.

Veiligheid, integriteit, vertrouwen en een positieve intent staan hierbij altijd voorop. Ieder heeft diens eigen hulpbron(nen).

Dit zijn individuele sessies met Hypnose en/of NLP technieken, waarbij ik ook mijn ervaringsdeskundigheid inzet. Voor meer informatie klikt u hier op de link: Terug naar je Bron.

Dit kan bij u thuis of u kunt voor een sessie terecht op de locatie van tekenschool de Kolam, Laarstraat 77 te Zutphen.

SINDS DECEMBER 2017 BEN IK INTERNATIONAAL GECERTIFICEERD LACHYOGA LEIDER.

 

Zie  mijn Lachyoga Facebook pagina:

De tv-uitzending van “I love de Achterhoek” was op 24 juni, op tv Gelderland om 17.20 …diegene die benieuwd is lekker kijken dus!
Het is het stuk vanaf 16.57 minuten tot de 24e minuut :

Sinds 8 december 2018 heb ik mijn Diploma voor Lach-therapeut/ Mind-reset. Dit zijn individuele sessies met Hypnose en/of NLP technieken, daarnaast geef ik workshops, numeroscopische consulten en coaching met ervaringsdeskundigheid. U vind hier meer over op mijn andere website:

Op internationale yogadag 21 juni 2019 nam een reporter van De Stentor op de valreep deel aan een kleine lachyoga introductie:
Lachen is gezond: lachyogadocent Karuna Vasantha uit Zutphen geeft onze verslaggever les.
‘Doe eens gek, dat werkt bevrijdend!’

Momenteel organiseer ik zelf lachyoga workshops  op elke laatste zaterdag van de maand.

Zie de poster hieronder voor meer info of ga naar:

Translate To»
Wilt u direct contact? App me hier!