Inmiddels ben ik gecertificeerd om numeroscopische consulten te geven

 en numerologische mandala’s te maken.

(Bij bestelling van een numerologische mandala krijgt u een gratis consult.)

U kunt ook voor een snel consult ( plusminus 30 minute voor 20 euro) kiezen waarbij ik inga op denken, voelen, studie en beroep, en wat het levensgetal is. Zo krijgt u zelfinzicht of als u  een geboortedatum van een ander aanlevert, inzicht in hoe die persoon in elkaar steekt. U kunt ook een specifieke vraag hebben waarbij ik opheldering kan geven. Ik kan van de informatie een opname maken die ik per email verstuur.

Voor een sterfdag vertel ik over de sterfdatum dingen, kwaliteiten en hoe de overledene het hiernamaals betreedt en wat het transitiegetal is.Voor een evenement kan ik vertellen wat gunstig is en wat een leerpunt kan zijn.

NU TIJDELIJK GRATIS; sterfdag consult. U maakt dan met mij een belafspraak ( of ik stuur de ingesproken informatie via de mail) en ik leg u uit wat de nummers vertellen over die dag zelf, de kwaliteiten en over het transitiegetal (naar het hiernamaals) van uw dierbare. Dit gaat over de sterfdag van kort of lang geleden, over mens of dier. U kunt dit aanvragen op de contact pagina. Dit is een tijdelijk aanbod ter nagedachtenis aan mijn liefste huisdier.

Vragen kunt u stellen via de  contact pagina 

Voor reacties en numerologische mandala’s kunt u kijken onder de kop ‘werkstukken’ op de pagina geboortemandala’s e.a..

Wilt u een reactie plaatsen dan kan dat hier:

Website – reactie plaatsen