I went over this site and I conceive you have a lot of wonderful information, thank you,
 
 Johne28
Hey There. I found your weblog the use of
msn. That is a really neatly written article.
I’ll make sure to bookmark it and return to learn extra of your useful info.
Thanks for the post. I will certainly return
 
Kaplan
 

Karuna,

Jouw website getuigt van een enorme geestdrift. Wat een variatie! Prachtig vind ik. Het laat duidelijk zien dat je kunstzinnige en spirituele doorzettingskracht onbegrensd is. Verder ervaar ik jou vooral als een betrokken mens gericht op resultaat, zoekend naar perfectie in harmonie met zichzelf en een poging om dat te delen met anderen. Individueel en met aandacht voor eenieder die jou ontmoet. Wonderbaarlijk hoe je dat doet. Jij kan dat gewoon. Zo goed!
Zoals wij allen kinderen zijn van de kosmos, zo mag je zijn zoals je bent. In elke uitingsvorm die jij eraan wenst te geven.
Met heel je wezen, met ziel en zaligheid. Dat is het grootste compliment dat ik je wil geven. Jij bent te gek! Jij bent fantastisch!!

As in: “Any Colour You Like”,   “Colours Are The Smiles Of Nature.”

Veel succes met alle uitdagingen die komen, en dat je moge ontdekken en verbazen.
Ik wens je blijdschap en vreugde in al jouw contacten met mensen, dieren en werken.

Uiteindelijk blijft dat als enige altijd staan. De mensen, de dieren…in het leven om ons heen. Het werk, in de breedste zin des woords.  En…

Liefde. In alles.     Hartelijke groet van Jaap.

I’m still surprised by the results!

 

Zeer interessant dank u!

Goed werk. Dankjewel

Sieglinde Britten Hess     

Liebe Karuna, deine website ist sehr schön, vielseitig und einladend.
Ich wünsche Dir viel Erfolg. Wir sehen uns bei einem Deiner Workshops.
Sieglinde

Henkiepenkie  –    Geboorte, sterfdag of evenement mandala’s

Afgelopen zondag (22-01-17) had ik een numeroscopisch consult bij Karuna. Ik vond het een helder verhaal. Karuna weet duidelijk waar ze over praat en ze kan alles wat ze vertelt op een begrijpelijke manier toelichten. Bedankt voor het numeroscopisch consult en de handvatten/inzichten die het me heeft gegeven. Aan ieder die dit leest… gewoon een keer doen!

Gerrie Vriezekolk    

Hoi Karuna,

Een prachtige website en wat heb je veel te bieden. Heel veel plezier in je werk.

Adrienne Robbers      

Opnieuw heb ik de site geopend en ben begonnen met ARCHIEF. Ik ben volkomen onder de indruk van de hele website. Jij Kunstenares wat heb je een ervaringsvolheid opgedaan in je leven en wat een moedig mens ben je in wezen. Doorzetten, alle mogelijkheden benutten en aangrijpen om aan je innerlijk gehoor te geven en… gestand te doen de mens om je heen te dienen. Ja, in heel je bescheiden voorkomen vibreert jouw kracht in klank en kleur ons lichtend tegemoet.
Dank je, wat fijn je ontmoet te hebben.

Natasja Mulder      

Ik ben erg onder de indruk van de geboorte mandala die Karuna voor mij gemaakt heeft, mooie symbolen, prachtige kleuren en wat er uit het consult naar voren kwam was verrassend kloppend!
Dat dat allemaal uit je geboortedatum te halen valt. Ik vind het zeker een aanrader voor als je wat zelf inzicht wil krijgen, maar zeker ook om iemand cadeau te doen. Ik ga er ook nog één laten maken van mijn partner, waarna ik beiden op ga hangen boven ons bed in onze nieuwe slaapkamer, het zijn echte kunstwerken.
Dank je wel Karuna!

Judith     

P.s.: het snelconsult was een duidelijke uitleg van cijfers en kleuren. Helemaal goed!

Judith       

Wat een geweldige ervaring om zo’n bijzondere tekening te krijgen! De kleuren vind ik mooi en het krijgt zeker een plekje in de woonkamer. In de bijbehorende uitleg werd mij precies verteld wat alles betekent en waar ik sta in het leven. Ik had niet verwacht dat er zo veel (eigenlijk alles) van zou kloppen. Bijzonder dat je levensgetallen zo veel te vertellen hebben voor de goede lezer. Karuna is een hele goede lezer en ze maakt er ook nog een echt kunstwerk bij.

gr. Judith

Hallo Karuna. Geweldig om te zien hoe je werk steeds weer verrassende nieuwe aspecten laat zien. Succes met alles. Pim Jacobs

Vera             

Wat een prachtige site; ik wil even kwijt dat de geboortemandala die je gemaakt hebt en de uitleg erbij heel kloppend en passend zijn; bijzonder om via deze invalshoek naar jezelf te kijken. En ik vind de mandala ook nog eens heel erg mooi! Complimenten voor jou Karuna!

Kavitha       

Beautiful work! I just looked through everything in more detail. Knowing your compassion for animals, and your work to ensure their safety I’m reminded by your paintings of that lovely personality… so nice to see you getting creative, it reminds me that i should do the same 🙂 Big hugs from India !

 

Kavitha      

Dear Karuna,

Beautiful website ! Is your art for sale? Shall i recommend it to people? Its a beautiful background. Well done !

Hope all is well with you,

With love, missing you,
Kavitha

 

One day we will sit together and do something oooo so special

Aurora      

Karuna, so impressed with your beautiful birth mandalas… didn’t know you were doing them.. enjoy your numerology course!

Lisa           

Geweldig Karuna wat een inspirerende site, vooral dat warme goud.
Er kwamen tijdens de monumentendag al veel leuke posititeve reacties op je folder! Heel veel succes met je individuele tekenlessen.
Amu

Danny                 

Hallo Karuna
wat heb je een mooie website! Gefeliciteerd en veel succes met alles.  Danny

Chat openen
Wilt u direct contact? App me hier!