Kunst op maat

Er zijn een aantal kunstwerken in voorraad, die u op de website kunt zien. U kunt schilderijen en tekeningen enzovoorts in opdracht bestellen, waarbij u ook zelf de kleuren kan bepalen zodat het helemaal aansluit bij uw stijl. Ik kan ook bijvoorbeeld iets (b.v. geboorte mandala) ontwerpen en met potlood of fineliner opzetten, die u vervolgens zelf kunt gaan inkleuren. Prijzen zijn afhankelijk van tijdsdruk, beschikbaarheid en werkuren. In steenbewerking ben ik me net aan het ontwikkelen, maar ik ga graag een uitdaging aan. In overleg is er heel veel mogelijk.

Materiaal dat verwerkt wordt:  bladgoud, bladzilver, slagmetaal, goud- koper- platina- en brons verf, parelmoer, plakkaat, acryl en olie verf, glasverf, kleurpotlood, fineliner, waterverf, ecoline, Oost-Indische inkt, pastel, wasco krijt (op canvas doek, hout, papier, glas of muur) en natuur steen.

U kunt hier op  “Over mij”   klikken om te lezen waar ik mij momenteel mee bezig houd. De prijslijst word binnenkort uitgebreid met prijzen van lessen, cursussen, projecten, grime, numerologie, begeleiding en behandelingen. Hier zal u dan ook een pakket voor feesten, partijen en bijeenkomsten zelf kunnen samenstellen met korting.

Vooralsnog is de prijs indicatie van een doek is (ruwe schatting, afhankelijk van meerdere factoren):        Doek;  (lengte in cm plus breedte in cm) x twee     [dus bv  een doek van 60 x 90 kost 300,-  euro / excl. BTW en porto ]

Klik voor voorbeelden (boven in de balk of’) hier op “Nieuwe werkstukken” en op de verschillende buttons op pagina “Werkstukken”.

Foto:  Expositie te Bathmen  9-10-2018