Boek met een boodschap

Onzichtbaar in zicht

Een expliciete thriller met een (inter-) persoonlijke en maatschappelijke boodschap.

Op 9 september is mijn boek gepubliceerd!

Een expliciete thriller vol actie, seks en geweld, waar veel vaart in zit en waar deels (auto-)biografische ervaringen zijn geïntegreerd.

Het is een gelaagd verhaal wat je na laat denken over wie jij wilt zijn in deze wereld. Heb jij een sterk moraal met bijbehorende ethiek, of zouden deze door omstandigheden flexibel of zelfs gecorrumpeerd kunnen worden?

Ben jij ervan overtuigd dat jij nog correct zou kunnen handelen in mensonterende omstandigheden? Dit is niet voor watjes geschreven, dus een gewaarschuwd mens telt voor twee. Je hoeft nu alleen nog maar te beslissen of je de horror, alsook de andere zijde van het menselijk ras wilt zien, of dat je liever wegkijkt.

Dit verhaal kan een impact hebben. Hoe? Dat bepaal je uiteindelijk zelf.”

Het verhaal

Jhuna dacht na een ellendige tijd haar leven eindelijk op de rit te hebben. Na jaren weet ze de
controle weer te bemachtigen om zo een volwaardig bestaan op te bouwen. Ze wist echter niet dat dit bruut verstoord zou worden door een daad van barmhartigheid. In één week is haar leven zo overhoopgehaald dat ze daar nooit meer naar terug kan. Afgeperst en onder druk gezet om mee te werken in een duister web van nietsontziende mensenhandelaren, raakt ze ongewild verwikkeld in een gevecht over zelfbeschikking, vrijheid en moraal. De vraag is hoe en of ze dit gaat overleven.

Een expliciete thriller vol actie, seks en geweld, waar veel vaart in zit. Deze vertelling, waar deels (auto-)biografische ervaringen mee zijn vermengd, is niet voor tere zieltjes. De harde realiteit is dat hoe afschuwelijk dit verhaal ook lijkt, het praktisch ieder van ons kan overkomen. Besef dat, als je iets niet kan zien, het niet betekent dat het er niet is. Het lijkt onzichtbaar in zicht, achter de maskers van de samenleving, maar is dichterbij dan je denkt.

Je hoeft nu alleen nog maar te beslissen of je wilt weten hoe je kan zien waar je je wellicht liever niet bewust van wilt worden.

Over de auteur

Karuna Vasantha

Met een rugzak van autisme, adhd, chronische posttraumatische stress stoornis en recidiverende depressies is het leven al vaak een uitdaging. Gooi je daar dan 26 jaar aan verschillende traumatische gebeurtenissen bij, dan is dat behoorlijk veel.

Om te overleven verdoofde en vluchtte ik jarenlang in diverse verslavingen, waarvan ik 7 zelf heb overwonnen. Na mijn derde zelfmoordpoging ging rigoureus mijn roer om, omdat ik besefte dat ik schijnbaar nog wat te doen had. Ik koos ervoor om een transformateur te worden en mijn doel werd om parels van poep te maken.

Uit mijn duisternis is ook dit boek ontstaan van ervaringen en tegenslag, maar ook veerkracht en wijsheid. Na mijn grootste burn-out met deels afasie, dyslexie en andere hersenaandoeningen, kwam ik erachter dat ik beter kon schrijven dan praten. Zo werd zonder schrijverservaring ook dit helingsproces ingezet om een verschil te willen maken.

Een handreiking en bewijs dat je jezelf kan transformeren en een voor jou zinvol bestaan kan opbouwen na trauma. En daarmee zeg ik niet dat het makkelijk is, maar wel mogelijk. Dus onderschat nooit je eigen mogelijkheden of kunnen!

“Karuna Vasantha, geboren in 1981 te Holland, is student van en voor het leven. Als neurodivergent, heeft zij de wereld altijd op een eigen(zinnige) wijze beleefd en geïnterpreteerd. Nadat ze de donkerste aspecten van het leven had ervaren, koos ze ervoor om eerst ervaringsdeskundige en daarna lachtherapeut te worden. Het entertainen en helpen van haar medemens op zeer uiteenlopende wijzen werd voor haar een levensbehoefte. Daarbij zijn verrijking, innovatie en zelfredzaamheid het doel.”

Benieuwd geworden?

neem contact op

Waar kunst, producten en diensten persoonlijk worden afgestemd.

Raak geinspireerd om mee te doen, zelf aan te leren, te ontdekken en te groeien!

Of laat het voor je maken, bestel, geniet en ontspan in welzijn!

WEBSITES VOOR WELZIJN:

Terug naar je Bron

Lachyoga Zutphen

Karuna Vasantha

Translate To»
Wilt u direct contact? App me hier!