Klantenservice

Prijzen, verzending en retourneren

Prijs & verzendkosten
Alle prijzen zijn exclusief BTW, omdat Karuna Vasantha onder de KOR valt en daarmee van BTW is vrijgesteld. Voor verzending binnen Nederland rekenen wij €4.50. Internationale verzending is €9.50.

Gratis verzending boven 50 euro geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland.

Levertijd
De levertijd is normaal gesproken 3 tot 15 werkdagen (binnen Nederland) voor de producten die wij hebben. Dit ligt ook aan de print on demand service.

Vaak kunnen we het nog dezelfde dag versturen. Om er zeker van te zijn kunt het beste een e-mail sturen.

De bevestiging van uw bestelling wordt automatisch verstuurd door ons systeem op het moment dat we de bestelling versturen. Grote pakketten die niet door de brievenbus kunnen worden gekoppeld aan een track and trace code.

*Let wel! Versturen op dezelfde of de volgende dag is uiteraard alleen mogelijk indien de producten bij ons op voorraad zijn en de post niet buiten onze machte vertraagd levert. Wij proberen zoveel mogelijk onze voorraad in de webshop weer te geven, maar helaas lukt dit niet altijd goed.  Wij informeren u in het geval van vertraging of dat iets niet meer leverbaar is zo snel mogelijk (telefonisch of per e-mail). Eventueel kunt u dan ook de bestelling annuleren en storten wij uw geld retour.

Retourneren
Voor de bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen. Controleer alstublieft direct na ontvangst of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.
Stuur uw retour goed verpakt terug zodat deze niet kan beschadigen. Graag in de doos ons retour formulier toevoegen.

Klik hier voor het pdf  Retour formulier

U kunt uw retour sturen naar:

Karuna Vasantha

t.a.v. Karuna Vasantha

Prof. Treubstraat 1

7204 KK Zutphen

U hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Wij vergoeden de betalingen die u heeft gedaan. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u bij het bestellen hebt gebruikt, tenzij u zelf instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Herroepingsrecht
U heeft een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Een opgaaf van reden is echter wel gewenst. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Tevens kunt u gebruik maken van het retourformulier. De verzendkosten van de bestelling zijn voor uw rekening. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 30 dagen retourneren.

Karuna Vasantha vergoedt alle betalingen van de consument voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. Tenzij Karuna Vasantha aanbiedt het product zelf af te halen, beroept Karuna Vasantha zich op het recht om te wachten met terugbetalen tot het product is ontvangen of tot de consument aantoont het product te hebben teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Karuna Vasantha gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Klachtenafhandeling
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht hebt over de dienstverlening van Karuna Vasantha. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht per mail aan ons kenbaar te maken. We zullen de klacht in behandeling nemen en proberen de klacht naar ieders tevredenheid af te handelen. U kunt uw klacht mailen naar info@karunavasantha.nl of contact opnemen via het contactformulier. Contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina. Wij zullen de klacht binnen 5 werkdagen na ontvangst behandelen. Artikel 15 van de geschillencommissie geeft hier meer informatie over. Klik hier om deze te vinden. Mocht het meer tijd in beslag nemen dan word u hierover geïnformeerd. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan is er de mogelijkheid om het geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Betaalmogelijkheden

Hieronder vind u de betaalmogelijkheden die we bij Karuna Vasantha hanteren.

iDEAL
Bij Karuna Vasantha kunt u betalen met iDEAL. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Karuna Vasantha ontvangt een bevestiging dat de bestelling is betaald.

U kunt betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Bankoverschrijving
U kunt uw betaling direct overschrijven naar onze bankrekening. Gelieve uw bestelnummer te gebruiken als de betalingsreferentie. Uw bestelling wordt pas verstuurd als de betaling binnen is. Klik hier voor de bankrekening van Karuna Vasantha.

Privacy
Bij de verzameling van gegevens neemt Karuna Vasantha de Wet bescherming persoonsgegevens in acht. De gegevens die u aan Karuna Vasantha verstrekt worden enkel gebruikt voor het verwerken van uw bestelling en om u te informeren. De gegevens zijn bij Karuna Vasantha beveiligd en wij stellen alles in het werk om diefstal van gegevens te voorkomen. Uw gegevens worden op geen enkele wijze verstrekt aan derden. Medewerkers hebben enkel na autorisatie toegang tot gegevens. U kunt uw gegevens inzien door per mail een verzoek tot inzage in te dienen. Deze mail kunt u sturen naar info@karunavasantha.nl.

 

Translate To»
Wilt u direct contact? App me hier!