Karuna Vasantha

Over mij…

Een korte impressie van wie ik ben en wat mijn drijfveren zijn.

Op dinsdag 12 september ben ik te gast in “UlkieDulkie”tussen 10:00-12:00 uur, op Radio📻Zwolle! Luisteren dus;)

 

Het gaat allemaal om jezelf goed voelen!

(On-)Genoegen
Ondanks dat er nare dingen gebeuren, kan je er voor kiezen en jezelf trainen om je goed te voelen in het hier en nu.
Ongenoegen ontstaat vaak als je iets (heel graag) wilt en je daar niet naartoe beweegt, of er zelfs vanaf gaat. Dus doe jezelf het genoegen om iets te willen en jezelf daar bewust naartoe te bewegen.
Het hoeft zich niet onmiddellijk te manifesteren of supersnel te gaan, zolang je je maar erop kan verheugen en daardoor plezier kan hebben op weg daar naartoe!
En door problemen onderweg ontstaan weer nieuwe wensen waar je jezelf naartoe kan bewegen, zodat je in een positieve beweging of flow blijft. Want hoe fijn is het als je opeens helder krijgt wat je niet wilt en wat je dan wel wilt. En dat je naar de richting van je keus toe kan bewegen.
Verleg dus bewust je punt van aandacht door je (anders) te focussen en je te wentelen in de positieve gevoelens die dit uitzicht (op je wensvervulling) oproept!

 

 

Wat ik doe.

Hoewel kunst in mijn genen zit heb ik door omstandigheden me daar lang van afzijdig gehouden. Ik heb me daarentegen breed geschoold en veel bezig gehouden met mensen begeleiden vanuit ervaringsdeskundigheid en begeleid vluchtelingen als buddy. Daarnaast  heb ik veel met en in dienst van dieren gewerkt als bv vrijwilliger op de dierenambulance (10 jaar) en jaren op pedagogische therapeutische manege de Eenhoorn en opvang en resocialisatie van verwilderde katten en kittens voor de dierenbescherming en andere dieren(rechten)organisaties als werkgroeplid. Hoewel het helpen van mens en dier nu in wat mindere mate voorkomt, doe ik dat nog steeds met veel plezier.
Sinds 2014 ben ik qua kunst weer begonnen met abstracte eenvoudige vlakverdeling en kleurcomposities met diverse materialen.

In 2015 heb ik de opleiding numerologie afgemaakt (, ben gecertificeerd) en ben begonnen persoonlijke geboorte- en sterfdag mandala’s te maken en numeroscopische consulten te geven. Verder creëer ik van alles op bestelling met gebruik van allerlei materialen. Zo ontstonden ook muurschilderingen op aanvraag, of geboortemandala’s die men zelf kan inkleuren en eenvoudige teken- en schilderlessen. Ik volg soms korte cursussen, maar kijk graag rond voor inspiratie waardoor ik me kan blijven ontwikkelen.

Verder heb ik mij in 2016 zelf aangeleerd professionele websites, flyers, posters, web shops en online leerplatformen te maken, wat ik ook aanbied als dienst. Daarnaast begon ik mijn kunst te creëren in de galerie van Hans Kerk, waar ik in 3,5 jaar meer dan 400 werkstukken heb gemaakt!

Sinds mei 2017 kon ik bij toeval mijn interesse in stenen en de bewerking daarvan wat meer ruimte geven, wat een zeer aangename aanvulling is. Het creëren in drie dimensies heeft ook een meditatieve uitwerking. Ik ben zelf diverse cursussen aan het ontwikkelen en heb me daarnaast in 2017 officieel geschoold en ben ik internationaal gecertificeerd als lachyogaleider en geef ik daar lessen en workshops in.

In 2018 ben ik afgestudeerd en gediplomeerd als Lachtherapeute en Mind-resetter en werk ik met NLP en hypnose in sessies. Mijn 7 jaar werkervaring en scholing als ervaringsdeskundige (bij Ixta Noa) zet ik hierbij ook in.

Begin 2019 (t/m 2021) startte ik mijn werk als storemanager in spirituele conceptstore Zuiver Geluk, wat naast verkoop van hun en mijn producten ook een mooi podium was voor sessies, consulten en eigen workshops welke ik door aanvraag had ontwikkeld en aanbood.

In 2020 heb ik ontdekt dat ik erg spannend kan schrijven en ben ik begonnen een boek, met een maatschappelijk thema wat dringend aandacht nodig heeft. Dit hele process heb ik in 2 winters voltooid en binnenkort wordt mijn boek “Onzichtbaar in zicht” gepubliceerd.

In 2021 heb ik zelf 3 creatieve workshops met muziek gecreëerd, ben ik me muzikaal meer aan het scholen en daarnaast  geef ik mijzelf genoeg ruimte en rust om verder te ontwikkelen.

Over een tijd zal ik startten met een nieuwe studie Mental Coaching en een cursus volgens de Progressive Mental Allignment methode om mijn gereedschapskist verder uit te breiden. De wens om mijn certificering voor Integrated Attatchement Theory coach te behalen zal ik ook in vervulling laten gaan.

Verder begeleid ik vluchtelingen, schrijf en maak ik muziek, schrijf one-liners en (visuele) taal-grappen en heb een kindergedichtenbundel gemaakt, wat ook voor volwassenen is. Het gaat over zware thema’s zoals winterdepressie, verzamelwoede, racisme, pesten, ziekte, zelfverloochening en negatieve emoties. Maar er is altijd een hoog moraal in elk sprookjes-gedicht en soms ook wat humor. Omdat het over dieren gaat en het in de meeste gevallen helemaal goed komt is het daarom (, met leuke illustraties natuurlijk,) ook geschikt voor kinderen.

 

Dus zoekt u een origineel en persoonlijk cadeau, of een leuke uitdaging,

dan bent u hier aan het juiste adres.

KUNST OP MAAT is voor ieder wat wils.

Reactieformulier

 

 

 

Benieuwd geworden?

neem contact op

Waar kunst, producten en diensten persoonlijk worden afgestemd.

Raak geinspireerd om mee te doen, zelf aan te leren, te ontdekken en te groeien!

Of laat het voor je maken, bestel, geniet en ontspan in welzijn!

WEBSITES VOOR WELZIJN:

Terug naar je Bron

Lachyoga Zutphen

Karuna Vasantha

Translate To»
Wilt u direct contact? App me hier!