GEBOORTE-, OVERLIJDEN- EN EVENEMENT- MANDALA’S

KLIK OP EEN AFBEELDING VOOR DE VOLLEDIGE WEERGAVE

ZIE DE VIDEO MET UITLEG OP YOUTUBE BENEDEN AAN DE PAGINA

> scroll voor uitleg van geboorte-, sterfdag- en evenement- mandala’s naar beneden <

(Bij een mandala naar keus krijgt u een gratis consult.)

Een geboorte mandala (of numeroscopisch consult) vertelt niet alleen hoe een persoon (mens of dier) is, denkt, voelt en naar buiten treedt en werk en studie, maar kan ook uitleg geven en vragen beantwoorden over verschillende aspecten (in tijd) van iemands leven. Iedereen heeft een levensgetal wat hem/haar het hele leven beïnvloedt en de getallen beïnvloeden onderling ook elkaar. (Een geboorte mandala kan ook naar de spirit van een dier vertaald worden om zo meer inzicht te verkrijgen.) Binnenin de mandala kan een foto van de persoon worden geplaatst (dat is optioneel). Zie voor een uitgebreidere uitleg : numeroscopisch consult.

Een overlijdens mandala laat zien hoe de overledene het hiernamaals betreedt, wat het transitiegetal is en vertelt over de sterfdag dingen zoals over het denken en voelen. Dit kan voor de nabestaande(n) een helende werking hebben. (Ook kan deze mandala helderheid geven over de sterfdag van een mens of dier en vertaald worden.)  Binnenin de mandala kan een foto van de overledene worden geplaatst (dat is optioneel).

Een evenement mandala verteld over die ene speciale datum, (denk hierbij aan een huwelijk, een opening van een bedrijf, de start van iets nieuws of een afsluiting van een periode, enzovoort) de nummers kunnen veel vertellen en verduidelijken. Kracht en leerpunten.

 

Geboorte-, overlijden-, en evenement- mandalas zijn te bestellen (via het contact formulier ) en worden in opdracht uitgevoerd, waarbij ik met de aflevering een uitleg geef of het inspreek en het u digitaal kan aanleveren.

Nieuw:    U kunt ook zelf uw geboorte- (overlijden- of evenementen-) mandala leren ontwerpen, met alle symboliek, betekenis en kleurgebruik, waarbij ik u help. Dit kan ook op locatie. Voor meer info zie Individuele tekenles en begeleiding.

U kunt ook een mandala bestellen die u zelf kunt inkleuren, deze zet ik dan met potlood of fineliner op (naargelang wat u wilt). U kunt ook direct contact opnemen met eventuele vragen bij de contact-pagina.

De mandala’s zijn in alle maten op bestelling maakbaar.

Een voltooide mandala komt met gratis consult.

Een mandala om zelf in te kleuren komt met numerologisch kleuradvies.

Materiaal:  kleurpotlood ( en eventueel ecoline, waterverf, fineliner)/ Opgezet: met potlood of fineliner.

Translate To»
Wilt u direct contact? App me hier!