Wat is numerologie?

Numerologie is een pseudowetenschap die zich bezighoudt met enerzijds esoterische, symbolische aspecten van getallen, en anderzijds met bredere interpretaties van getallensymboliek. Vertaald betekent numerologie ‘kennis der getallen’, wat niet verward dient te worden met getaltheorie. Een numeroloog zoekt naar de samenhang der dingen door het getal (als versleuteld symbool van verborgen kennis) als uitgangspunt te nemen. Hiertoe tracht de numeroloog volgens een bepaald systeem van ‘coderen en decoderen’ begrippen in getallen om te zetten, om vervolgens die getallen te duiden op grond van hem bekende esoterische kennis uit bijvoorbeeld tarot, gematria, astrologie of eigen interpretaties. De theorie achter numerologie is historisch gebaseerd op het idee van Pythagoras dat alle dingen numeriek kunnen worden uitgedrukt, omdat ze uiteindelijk terug te brengen zijn tot getallen.

Wat kan ik bereiken met een numeroscopisch consult?

  • Inzicht krijgen in wie je bent: denken, voelen, binnen- en buiten wereld, studie en beroep.
  • Kleurcodes , symboliek en waar een getal in het lichaam voor staat.​
  • Inzicht krijgen in de ander en hoe de relatie zich tussen jullie verhoudt.
  • Begrijpen wat je nodig hebt (om een positieve verandering teweeg te brengen).
  • Het zelf-helend vermogen ontdekken en leren aanspreken.
  • Bij een specifieke hulpvraag inzicht krijgen wat passend is.
  • De rode draad van je leven begrijpen, je levensgetal.
  • Kwaliteiten v.s. uitdagingen begrijpen en herontdekken.
  • Per levensfase van (15 jaar) (zelf-)inzicht krijgen.

Wat de getallen kunnen vertellen:

Een geboortedag consult  Iedereen heeft een levensgetal wat hem/haar het hele leven beïnvloed en de getallen beïnvloeden onderling ook elkaar.

Een sterfdag consult  laat zien hoe de overledene het hiernamaals betreed, wat het transitiegetal is en verteld over de sterfdag dingen zoals over het denken en voelen. Dit kan voor de nabestaande(n) een helende werking hebben.

Een evenement/speciale dag consult verteld over die ene speciale datum (,denk hierbij aan een huwelijk, een opening van een bedrijf, de start van iets nieuws of een afsluiting van een periode enzovoort), de nummers kunnen veel vertellen en verduidelijken over kracht en leerpunten.

Een relatie consult vertelt over de onderlinge relatie van 2 personen. De uitdagingen, overeenkomsten en leerpunten van beide partijen worden duidelijk en zo kan ook een (hulp)vraag worden beantwoord.

Bij een numerologische mandala krijgt u een snelconsult kado!

Klik hier voor voorbeelden van geboorte-, sterfdag- en evenement mandala’s.

Er zijn meerdere dingen mogelijk die ik niet allemaal kan benoemen, omdat iedereen uniek is en ik sessies op maat aanbied.

Overleg, vragen en intake zijn altijd gratis.

U kunt telefonisch een (lange) sessie ontvangen. 

U kunt voor vragen of een afspraak maken het contactformulier invullen; klik hier voor het contactformulier.

Translate To»
Wilt u direct contact? App me hier!